De zomer is weer in aantocht! De hoogste tijd om de garderobe om te wisselen voor frisse outfits. Hierbij mogen natuurlijk de schoenen ook niet in ontbreken! Zo heb je bijvoorbeeld de onwijs leuke bootschoenen dames! Eenvoudig te dragen en het past ook nog eens onder ieder outfit. Zelfs wanneer jij een rokje draagt en toch sportief wilt zijn kan je deze schoenen dragen. Bovendien zijn ze ook nog eens onwijs comfortabel! Dus jij kunt heerlijk wandelen zonder pijn te krijgen aan je voeten! Maar nu rest natuurlijk nog wel de vraag waar je dit het beste kunt kopen.

Online bestellen en snel geleverd

Voor jou is het al meteen duidelijk dat de bootschoenen dames een must zijn om te hebben. Maar heb je de canvas sneakers van Cayucos ook al eens gezien? Eigentijds en uiteraard ook volledig vegan! Verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Daarnaast kan je deze schoenen meteen bestellen via het internet en zal het snel worden bezorgd.

Deze schoenen worden gemaakt van duurzame producten. Tijdens warme dagen zullen deze exemplaren er dan ook voor zorgen dat je geen klamme voeten zult krijgen. Je kunt gerust een dagje wandelen op deze schoenen en hier geen hinder door ondervinden. Daarnaast is het ook het feit dat er niet wordt gewerkt met zwaar materiaal. Sterker nog, deze schoenen zijn onwijs licht van gewicht! 

Maak jij een wandeling op het strand en door de zee heen met jouw canvas sneakers? Dan weet jij als geen ander dat ze nat worden. Het voordeel van deze schoenen is dat het onwijs snel droogt. Je legt ze even op de verwarming neer of in de zon en voordat je het weet kan je ze weer dragen. Overigens kan je de schoenen van Cayucos ook gerust in de wasmachine stoppen. Wel zo prettig om te weten dat je na verloop van tijd weer “nieuwe” exemplaren kunt dragen toch?

bootschoenen dames

Waarde hechten aan het product

Cayucos hecht onwijs veel waarde aan het produceren van deze schoenen. Niet alleen zal het materiaal met de hoogste zorg worden samengesteld, maar het complete plaatje moet kloppen. Cayucos is een echt familiebedrijf die dagelijks met onwijs veel plezier aan de slag gaat. Dit merk je in het product wat gemaakt wordt! Tegenwoordig hebben zij een team klaar staan die met plezier voor je aan de slag gaat. Jij zult uiteindelijk kunnen profiteren van comfortabele schoenen en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs! De canvas sneakers worden eerst gewassen met enzymen waardoor het een stuk krachtiger is. Daarnaast is de zool gemaakt van natuurlijk rubber en het lijmen zal hierbij niet nodig zijn. Hierdoor weet jij zeker dat er geen dierlijke producten aan te pas komt en de schoenen dus ook door een veganist gedragen kan worden. 

Wanneer je een bestelling wenst te plaatsen dien je wel rekening te houden met het feit dat je een of twee maten groter moet bestellen. De kans is namelijk zeer aanwezig dat ze iets kleiner uit zullen vallen. Het zou zonde zijn als jouw trotse exemplaar niet past toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *