bruidssieraden uitzoeken

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. De bruidsjurk is natuurlijk de eye-catcher, maar met sieraden kun je accenten leggen en maak je je look écht af! Ga je voor een opvallende tiara of toch voor een subtiele armband? De keuze is tegenwoordig enorm, met veel verschillende kleuren, stijlen en soorten accessoires. In dit artikel probeer ik je inspiratie te geven en je een eindje op weg te helpen. Lees dus vooral verder!

Dit is waarom sieraden zo belangrijk zijn

Tijdens het kiezen van de outfit voor de bruiloft gaat – logischerwijs – vaak de meeste aandacht uit naar de jurk en dat is natuurlijk terecht. Wel is het zo dat het belang van de juiste bruidssieraden nog wel eens onderschat wordt. Zoals ik in de inleiding al aangaf, geef je je outfit met de juiste bruidssieraden namelijk de finishing touch. Je kunt je look personaliseren en accenten leggen. Zo word je zeker weten het stralende middelpunt op jullie bijzondere dag!

Verschillende soorten bruidssieraden

Ik gaf het al eerder aan: als je op zoek gaat naar bruidssieraden, is het aanbod enorm divers. Ik kan het me dan ook heel goed voorstellen als je moeite hebt om de juiste keuze te maken. In de regel is er een aantal punten waar je rekening mee moet houden.

Less is more
Dit is natuurlijk een bekend gezegde en het gaat zeken op als het gaat om bruidssieraden. Zorg ervoor dat het niet te veel is. Heb je bijvoorbeeld een trouwjurk met steentjes of een trouwjurk die van zichzelf al redelijk opvallend is? Ga dan voor wat subtielere, meer ingetogen sieraden.

Match!
Het is belangrijk dat de sieraden die je uitzoekt ook qua kleur en stijl goed bij je jurk staan. Het is dus belangrijk om te matchen, maar pas op dat je er niet in doorslaat.

Hou rekening met de halslijn
De halslijn is daar waar veel bruiden nog wel eens de fout in gaan. De halslijn van de jurk is namelijk erg bepalend voor je look. Heeft je trouwjurk een v-hals? Ga dan altijd voor een druppelvormige ketting. Bij een strapless halslijn is een ronde ketting doorgaans het mooist.

Draag je een jurk met een hoge halslijn? Dan is het aan te raden om geen ketting te dragen, maar bijvoorbeeld een paar mooie oorbellen en een armbandje. Met een hoge halslijn gebeurt het al snel dat de ketting over de jurk heen valt en dat is een no-go!

Bron: beautifulbrideshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *