sjaal

De zomer is helaas bijna ten einde gekomen dus het wordt weer tijd om een nieuwe winterjas aan te schaffen. Je wilt natuurlijk een lekkere warme winterjas, maar ook een jas die in de mode is. In dit artikel heb ik een aantal leuke en trendy winterjassen op een rijtje gezet waarmee je de winter goed mee door kunt komen.

Lange, wollen winterjas

Deze nette winterjassen zijn altijd erg leuk. Ze zien er erg mode bewust uit en zitten fijn. Ook zijn ze lekker warm doordat ze van wol zijn gemaakt. Ze hebben alleen vaak geen hoge kraag dus als het buiten koud is heb je wel een sjaal nodig om je keel goed te kunnen bedekken en warm te houden. Dit is geen probleem, want door een leuke sjaal aan je jas toe te voegen kun je er nog steeds heel trendy uitzien. Als je een effen kleur jas hebt is het leuk om een sjaal met een print te kiezen. Dit zorgt dan voor een mooi contrast en het ziet er vrolijk en fleurig uit.

sjaal

Nep bont jas

Ook de jassen van nep bond zie je de laatste jaren erg veel. De jassen zien er leuk uit en zijn heerlijk zacht en warm. Je hebt korte bontjassen, maar ook lange- of middellange bontjassen. Doordat je ze in veel verschillende kleuren en patronen hebt is er voor iedereen wel wat leuks bij.

Lange damesjas met capuchon

Dit zijn de meest standaard jassen, maar ze zijn daarom niet perse minder leuk of trendy. Deze jassen zijn eigenlijk tijdloos, want je kunt ze altijd blijven dragen. Ze zijn lekker warm, praktisch doordat er een capuchon aan zit, regenbestendig en ze zien er leuk uit. Aan de capuchon zit soms een bontkraag, maar dat is niet altijd zo. Vaak kun je de bontkraag er ook nog zelf af halen en op doen wanneer je dit wilt en de capuchon kan er bij de meeste jassen ook afgehaald worden. Je kunt hem er dan afhalen als het droog blijft of op doen als het gaat regenen. dit is dus ook ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *