crossbody tasje

Er zijn van die trends waar niemand iets van begrijpt, maar dit is er niet één van: het crossbody tasje heeft zoveel voordelen en is bovendien hartstikke modieus. Wil jij ook zo’n hip tasje hebben maar weet je geen idee waar je ze moet vinden of welke soorten er zijn? Je ontdekt het allemaal hier.

Wat is een crossbody tasje?

Een crossbody tasje is een relatief kleine tas die toch net iets groter is dan een fanny pack. Het is een tasje dat je doorgaans draagt aan de voorkant van je lichaam. Je kunt het daar dan ook gemakkelijk dragen want echt zwaar is het nooit. Een crossbody tasje heeft meer ruimte dan een fanny pack maar is toch weer niet zo groot als een echte schoudertas of handtas. Het is dus de perfecte middenweg.

crossbody tasje

Soorten sluitingen

Er zijn bovendien veel soorten sluitingen om uit te kiezen als het gaat om de crossbody tas. Vaak zie je bij fanny packs dat deze allemaal werken met een rits. Daar is niets mis mee en er zijn ook crossbody tasjes die een rits hebben. Bij dit type tas zijn er gelukkig ook nog andere opties want misschien heb jij wel niets met ritsen. Er zijn bijvoorbeeld de knoopsluitingen. Deze zijn klassiek en staan eigenlijk altijd wel goed. Wil je iets stoerders of een vintage uitstraling aan je tas geven? Dan is een gesp weer een leuke optie. Er zijn zelfs opties met een vetertje of tassen die alleen een flapje hebben als sluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *