Het merk CP Company staat bekend om zijn items met de goggle. De goggle jas werd in de jaren 80 ontwikkeld voor de racers van een Italiaanse rally race. In deze CP Company jas zaten 2 brillenglaasjes in de capuchon. Het sloeg aan bij de consument, en daarom werden er ook goggle jackets gemaakt voor de verkoop. Ook in de truien en vesten van het merk zie je vaak een goggle op de mouw. Het merk straalt een stoere militaire stijl uit, daarom zijn de items van CP Company ook streetwear pur sang! De kleding is een mix van militaire kleding, werkkleding en sportkleding. Gemaakt van unieke materialen die zijn bewerkt met de nieuwste technologieën.

Functioneel en Uniek

De kleding van het merk is vaak uniek, en met name een CP Company jas. De jassen zijn vaak functioneel, ze helpen jou ieder seizoen door. Zo beschermen ze jou tegen kou en regen, en door de unieke vormgeving ga jij ook nog eens met stijl over straat. Omdat ze de stoffen zelf verven met speciale technieken heeft de kleding altijd net een andere kleur in vergelijking met items van andere merken. Door de speciale techniek creëren ze ook diepgang in de kleuren. Dit seizoen hebben ze een vernieuwde versie van de bekende Metropolis jacket uit 1998 aan de collectie toegevoegd, genaamd de Dyneema Primaloft Metropolis Jacket in Smoke. De jas heeft een geïntegreerde mondkapje en biedt een goede bescherming tegen herfst en winterweer. Ook deze jas ziet er uniek uit en heeft een industriële staal kleur.

High End fashion

Met CP Company haal jij high end fashion in huis, de kleding is uniek en wordt maar in beperkte oplage op de markt gebracht. Mensen zullen oog hebben voor het item wat jij draagt, het zal jou ieder seizoen door helpen. Het merk heeft een ruime collectie aan kleding, zoals jassen, broeken, mutsen, zwemkleding, t-shirts, truien en vesten. Wanneer jij een stijlvolle en stoere man bent raden wij CP Company zeker aan!