Dames schoenen

Wanneer we het hebben over kwaliteitsschoenen die ook nog eens zeer comfortabel zijn dan kunnen we niet om Durea heen. In 1939 is het merk opgericht met de schoenenfabriek in Drunen, vanaf het begin is er altijd veel aandacht geweest voor de kwaliteit en de pasvorm van de schoenen. Niet voor niets zijn de schoenen nog altijd erg populair bij de dames. De damescollectie heeft shoerama.nl nog steeds in het assortiment, niet voor niets want de liefde voor de schoen zie en merk je nog steeds.

Dames schoenen

Ontwikkeld in eigen beheer

Vaak wordt het produceren van een schoen uitbesteed aan een andere partij, hierdoor wordt de kwaliteit tijdens het productieproces uit het oog verloren. Bij Durea worden alle schoenen in eigen beheer geproduceerd, dit betekent dat de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden wordt. De moderne schoenen zijn altijd meegegaan met de laatste trends op schoenengebied, ook voor een paar prachtig comfortabele sandalen of leuke elegante enkellaarsjes voor dames. Naar wat voor schoen je ook op zoek bent, ieder model is met de grootste zorg en kwaliteit samengesteld.

Pasvorm is bepalend

Bij schoenen is de pasvorm een van de belangrijkste kenmerken van een comfortabel zittende schoen, het is niet voor niets dat de bij Durea daar zoveel aandacht aan besteden. Het voetbed kun je er eenvoudig uithalen als je gebruik maakt van inlegzolen, de zool van de damesschoenen is verstijfd wat afwikkelen van de voet eenvoudiger maakt. Tijdens het lopen merk je dat een natuurlijke houding wordt gestimuleerd tijdens het lopen, hierdoor krijg je meer energie als je aan het lopen bent.