Soms is het wel moeilijk om te juiste kleding te vinden. Het is natuurlijk ook niet leuk om kleding te kopen die gewoon al drie van je buren gekocht hebben. Dat is saai en beschamend. Dus is het altijd leuk om een online winkel te vinden, waarvan nog niemand weet! Ik heb zo een winkel gevonden: hippemensjes.nl. Hier vind je gewoon alles. Zeker niet voor volwassene maar voor kinderen wel. Kinderkleding voor jongens, meisjes, babys en newborn. En dat dus extra goed koop. Het leukste is denk ik wel dat je hier gewoon online kunt bestellen. Het wordt thuis bezorgd en de verzending is gratis tot en bestellingswaarde van rond twintig euro. Dit vind ik wel eerlijk moet ik zeggen. Ik vind het trouwens ook niet zo fijn als je iets online kopt voor slechts vijf euro bijvoorbeeld en dan gratis verzending hebt. Maar dit moet iedereen zelf weten.

Waar vind ik leuke en toch goedkope kinderkleding online?

Op deze vraag kan ik gewoon direct reageren: natuurlijk in het online winkel van Hippe Mensjes. Ik had net al verteld dat je hier kinderkleding van goed kwaliteit kunt kopen. Het blijkt dus, dat je zelfs de merk Barts vanuit Amsterdam hier kun kopen. Dat is echt fantastisch! Ik kom uit Groningen en ik heb zeker geen zin om helemaal naar Amsterdam te rijden met de trein. Dat slaat echt nergens op. In ieder geval kun je op https://www.hippemensjes.nl/kinderkleding/ lekker kinderkleding kopen. Ze hebben trouwens ook kleuren die hedendaags zijn: roze, grijs, wit en taupe. Pyjamas kun je voor de hele familie kopen. Ik heb dit ook gedaan; eentje voor mezelf en eentje voor mijn kind. Nu kunnen we met de zelfde kleuren gaan slapen. Lekker toch?

Snel: de wintercollectie heeft 50% korting!

Januari en februari zijn mijn favoriete maanden. Hier krijg je gewoon de meeste korting op winterkleding. Op dit moment hebben ze een grote Sale Babykleding. Moet je nu even gaan kijken. Helaas is het snel uitverkocht en dan is het wel jammer. Hou er wel rekening mee dat vanwege de situatie er vertragingen mogelijk zijn omdat de Post NL het zo druk heeft. Persoonlijk vind ik dit niet zo erg. De wintercollectie is echt heel leuk. Soms krijg je hier ook 70 % korting – maar dan moet je wel echt snel zijn. Ik raad aan om in de zomer winterkleding te kopen en in de winter zomerkleding te kopen. Dat is misschien een beetje lastig, maar dan krijg je gewoon de meeste korting. Mijn kind vind de babykleding leuk, tenminste heb ik het gevoel. Zij is nog niet eens drie jaar, maar steeds oplettend. Zij vind de jurken en t-shirts van de spring green collectie heel erg leuk. Deze zijn ook wel mooi.

One thought on “Kwaliteit gaat voor alles, toch?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *