Zeer goed

De schoenen van mij waren toch echt wel te klein. Mijn voeten groeien nog steeds door en door. Ik had alleen nog geen idee wat voor een schoenen ik ging nemen. Ook had ik geen idee wat voor een merk ik wilde. Met een lange tijd nadenken kwam ik op het merk Ecco. Ik vind dat ze prachtige schoenen Ecco maken. Maar toen kwam het volgende probleem: waar ga ik de schoenen bestellen. Mijn broer raadde mij Durlinger aan. Hij dat de website heel betrouwbaar is en de producten snel worden geleverd. Ze hadden bij Durlinger een ruim assortiment en er waren veel soorten en maten van Ecco’s.

Zeker een aanrader

Als ik een site zou moeten aanraden dan wist ik het meteen wel. Dan had ik overtuigend gezegd:”Durlinger.com.”De schoenen worden voor hele goede prijzen aangeboden, De schoenen zijn stevig en van hoge kwaliteit, De service is zeer klantvriendelijk, super snelle levertijden en echte merken. De andere klanten geven Durlinger een 8,4. Ook al hadden de schoenen niet gepast dan had ik ze makkelijk kunnen retouren, want daar doen ze helemaal niet moeilijk over. Met deze pluspunten raad ik het zeker aan.