De perfecte portemonnee voor dames is wat de perfecte racefiets voor heren is. Je wilt een portemonnee die praktisch is, maar die tegelijkertijd ook mag gezien worden en die duurzaam is en een hoge kwaliteit heeft. Het lijkt wel een onmogelijke droom als we al deze zaken op een rij zetten aangezien heel wat portemonnees wel aan een aantal van deze zaken voldoen, maar zelden aan allemaal. Toch is het mogelijk om een stijlvolle en praktische portemonnee voor dames op de kop te tikken met behulp van onze tips.

Waar op letten bij het kiezen van een dames portemonnee?

Bij het kiezen van een dames portemonnee moet je eerst nadenken over het gebruik. Je hebt immers verschillende soorten portemonnees. Is het er eentje om mee te nemen tijdens het shoppen voor al je kaarten, wil je een iets grotere portemonnee om mee op reis te nemen of zoek je eigenlijk gewoon een zakje om je kleingeld in mee te nemen. Het bepalen van het doel en wat je in de dames portemonnee wilt meenemen, helpt al in het beperken van de opties.

Een portemonnee dames kan met verschillende sluitingsmechanismes gekocht worden. Van velcro over magneten tot ritsen. Het lijkt misschien een onbeduidend iets, maar de sluiting van je portemonnee speelt wel degelijk een grote rol. Al eens een velcro sluiting geopend op een plek waar het stil en rustig is? Voor het openen van sommige sluitingen heb je ook beide handen nodig terwijl dat voor andere niet het geval is. En wat met het beveiligen van de inhoud?

Tot slot vinden wij het materiaal van een dames portemonnee belangrijk. Naar onze bescheiden mening is en blijft de keuze voor leder nog steeds de beste keuze. Het is een duurzaam materiaal dat aangenaam aanvoelt en dat er prachtig uitziet. Het is ook zeer goed te onderhouden en krasjes kan je met de nodige producten netjes wegwerken.